Nar ett prat inneha kommit igang verkar grejer och ting flyta pa betydligt lattare

Nar ett prat inneha kommit igang verkar grejer och ting flyta pa betydligt lattare

Nar ett prat inneha kommit igang verkar grejer och ting flyta pa betydligt lattare

Enar kan man kackla ifall till foredome va man gillar att bega kungen fritiden, om man uppskattar djur, och hur sa man inneha pro fantasier och foresats i livet. Det kan vara allt fran att hoppa fallskarm till att bli rockstjarna. Alternativt kan man ha ett mycket allvar samtal dar man talar ifall tristess och lyrik.

Ett liten tricks som vi har hitta och som verkar fungera valdigt bra ar att fluktuera mellan att besta serios och att smaksatta med en aning humor stundtals. Detta verkar kapitulera de flesta i smaken, atminstone bland de som vi har varit i kontakt med. Pro de som kissbrides.com FÃ¥ mer information onskar ta grejer och objekt vidare gar det tillika att florta i chatten. Det ar ju trots allt en dejtingsida for otrohetsaffarer, sa enar kan ju lite flortande besta passande.

Medlemskap

Olika dejtingsidor inneha betalningsmedlemskap under annorlunda namn. Pa Tinder talar man om Plus och Guld, och pa flertal dejtingsajter benamner man det helt spartanskt blott som betalt medlemskap. Gallande Victoria Milan talar man ifall sa kallat Premium-medlemskap.

Det finns tre olika paket att valja mellan. Det forsta ar ett paket pa 3 manader. Det kostar 19,99 euro i manaden, och du far da darpa: Du kan avsanda och lasa meddelanden, du kan se dina besok, och du kan se flortar och presenter. Det eftertradande Premium-medlemskapet ar pa 6 manader. Arme kan du bega allting det som du kan bega i 3-manaderspaketet, men du far darutover 500 gratiskrediter.

Som forr namnt kan du forbruka krediter till exempel for att gora affar presenter, som till exempel en digital ros. Det ar uppenbart att man star ut lite klocka mangden ifall man har otaliga krediter och mojligheten till att posta ett par presenter har och dar. Priset pro 6-manaderspaketet ar 14,99 euro per manad. Den sista prenumerationen ar den billigaste och har en bindningstid kungen 12 manader.

Arme far du synonym funktioner so i 6-manaderspaketet, men med 1000 gratiskrediter. Med sa otaliga krediter kan du anskaffa manga presenter, nagot som kanske kan foreta intryck kungen det motsatta konet.

Hur sa galler att spendera forut Premium-medlemskap kan detta goras kungen flertal olika metod. Man kan antingen erlagga med Visa, MasterCard eller American Express. Alternativt kan man anvanda Neteller eller PaySafeCard. Det finns namligen otaliga metod att spendera forut Premium-medlemskap gallande.

Smarta funktioner

Som en del andra dejtingtjanster har Victoria Milan lagt till en bit funktioner som vi tycker var extra smarta, bland annat mojligheten att forska specifikt efter de personer som man kan klura sig att ses.

Detta kan goras via bandet langst upp pa skarmen nar man ar inomhus gallande startsidan. Dar kan man justera sokparametrarna ”alder” och ”hela landet”. Man kan till exempel forska kungen en person som bor i Malmo och som ar mellan 35 och 40 ar. Den andra shava ar formagan att bifoga folk som favoriter.

Stundom vill man bara ga genom en rad annorlunda profiler utan att nodvandigtvis ta kontakt med dem via till exempel att skicka presenter eller chatta. Da ar det bra att klara av spara de profiler man tycker om i en favoritmapp. Detta ar en funktion som de har lagt till pa Victoria Milan och som vi faktiskt uppskattade.

Victoria Milan jamfort med andra dejtingsajter

Ett test av enbart Victoria Milan sager inte sa avsevart ifall sajten ej dessutom jamfors med andra dejtingsajter pa marknaden. Det finns fastan allt fler an 20 tunga dejtingsajter i Sverige, flera fler om man dessutom raknar de minsta.

Victoria Milan ar ju en hejdlost egenartad dejtingsajt vilket gor den lite svar att vaga mot varandra med konkurrenterna. Anledningen till detta ar att du till foredome kan knysta att dejtingsajter som Match, Zoosk, Motesplatsen och likartad har manga fler brukare och saledes ar battre. Da glommer man dock att Victoria Milan ar en enormt nischad blad som darmed per automatik inte kan lite oforandrad otaliga anvandare som de mer allmanna sajterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.